Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΩΝΟΣ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΜΦΙΚΤΥΩΝΟΣ


Βλέπω δύο μαύρα άλογα να καλπάζουν

άρματα ολέθρου επί της Γης:

αριστερά η «Πυρηνική Απειλή »

δεξιά η «Οικολογική Καταστροφή »

βλέπω και τον « πληθυσμιακό αναβάτη»

να χτυπάει με το μαστίγιο στο οικολογικό άτη



Βλέπω το αίμα αθώων να ρέει ποτάμι και οι άνθρωποι να μένουν ασυγκίνητοι, ωσάν να βλέπουν εικονική σκηνή.

Βλέπω λαούς να σκοτώνουν για να ξαπλώσουν την εξουσία της Σιών . Τις Αβραμικές θρησκείες(Ιουδαϊσμό, Χριστιανισμό και Ισλαμισμό)μέσα από τις συγκρούσεις τους να στρώνουν το κόκκινο χαλί στον «κίτρινο δράκοντα» της Ανατολής.

Βλέπω τα πρόσωπα της Δημοκρατίας , Ελευθερίας και των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου να ζαρώνουν μπρος στην άκρατη βία, του φανατισμού, του παραλογισμού και σιωνοφασισμού. Κι' η αξιοπρέπεια του ατόμου να πετιέται βορά στην ανεργία και στην ευρυβία του ωφελιμισμού.

Βλέπω τους νέους λεγεωνάριους της αιμοβόρας Ατλαντίδας να σκοτώνουν γυναίκες, γέροντες, παιδιά , να ρίχνουν πόλεις , να βασανίζουν και να ρημάζουν νοικοκυριά, επειδή απέκτησαν όπλα πανισχυρά και ακριβά.

Βλέπω διαμελισμένα κορμιά βουτηγμένα στο αίμα , σάρκες ξεσκισμένες, ανθρώπους να σφαδάζουν αβοήθητοι από τον πόνο, και η παγκόσμια κοινωνία να μένει μακριά, ασυγκίνητη από κάθε δυστυχία και αδιάφορη από την ξένη συμφορά .

Βλέπω πόλεις ανελέητα βομβαρδισμένες και οικοδομικά τετράγωνα ισοπεδωμένα, γιατί εκεί μέσα υπάρχει υποψία πως κρύβονται «τρομοκρατικά» στοιχεία. Όμως η τρομοκρατία είναι γέννημα και θρέμμα της στρεβλόψυχης ηθικής και παιδί της αδικίας.

Βλέπω το 1/3 των ανθρώπων της Γης να ζουν σε φτώχεια και μιζέρια, κι’ άλλους χωρίς νερό, τροφή, στέγη, σχολεία, εργασία να ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Και οι ολίγοι δισεκατομμυριούχοι να χοντραίνουν το πουγκί. Πλούσιοι-Φτωχοί δυό κόσμοι διαφορετικοί!

Βλέπω μια χούφτα πλουτοκράτες και εξουσιαστές να θησαυρίζουν, πίνοντας το αίμα των λαών και να υβρίζουν. Κι' άλλους οπλεμπόρους, ναρκεμπόρους, σκλαβεμπόρους με παπιγιόν να πουλάνε θάνατο και να κάνουν αρπαχτές .

Βλέπω μάνες με τα μωρά στην αγκαλιά να ψάχνουν με απόγνωση στα γκρεμισμένα από τις μπουλντόζες χαλάσματα, κι’ άλλες να ζητούν εναγωνίως λίγο γάλα, λίγο φαγητό, ή φάρμακο για τα παιδιά. Μα κανείς δεν συγκινείται τώρα πιά, αλλά χαίρεται που αυτός καλά περνά.

Βλέπω ανθρώπους να πεθαίνουν από πολυφαγία, κι’ άλλους σκελετωμένους που λιμοκτονούν και πεθαίνουν από ασιτία.

Βλέπω να σκοτώνουν τραυματίες και αιχμαλώτους, κι’ άλλους να τους θάβουν ζωντανούς στα χαρακώματα, γιατί πίστεψαν σε λάθος Θεό, τον Αλλάχ, κι’ ήσαν άνθρωποι από κατώτερη γενιά . Ο ισχυρός έχει πάντα δίκιο και δεν δίνει λόγο πουθενά.

Βλέπω αθρώπους να ξερριζώνουν και να τρώνε την καρδιά . Γιατί τους φανάτισε η διεθνής εξουσία, να εισβάλουν και τρομοκρατίσουν το λαό της Συρίας. Η πολιτισμένη Δύση( ΗΠΑ και Ευρώπη) πίσω τους και φούρνος να μην καπνίσει. Αλλά θέ λει ο θεός τον κλέφτη θέλει και τον νοικοκύρη. Η Δύση έκανε ένα ακόμη ηθικό χαρακίρι.

Βλέπω ανθρώπους που μοιάζουν με ίαινα, λέοντα και καρχαρία, που πίνουν αίμα, και σκορπούν παντού φλόγες πολέμου θανατικό και βία.

Βλέπω ανθρώπους ανεγκέφαλους και απνευμάτιστους, με πετρωμένη ψυχή, αποχαυνωμένους από τα «μίντια» την εξ-ουσία και τα ναρκωτικά.

Βλέπω εγκληματίες εξουσιαστές, αντιζωικούς και θωρακισμενους επιστήμονες και ιερατείο αμαρτωλό (Πάπες, Πατριάρχες , Ραββίνους και Μουλάδες) να υπηρετεί την αδικία και το κακό.

Βλέπω τη νάρκωση πνευμάτων και ψυχών με αλλόκοτα ψεύδη, και την κακοποίηση της υγείας των λαών .

Βλέπω την Αδικία, τη Διαφθορά και το άνομο Κέρδος να καλπάζουν στα άλώνια της Παγκοσμιοποιημένης Αγοράς, ποδοπατώντας Δικαιοσύνη, Πολιτική, Πολιτισμό, (Ελευθερία, Νόμους, Θεσμούς ) Ηθικές Αξίες και τα αγάλματα στέλνει στην πυρά .

Βλέπω το νέο Μεσαίωνα να πνέει από τον Ατλαντικό , πιο επικίνδυνος , πιό ζοφερός σ’ όλο τον κόσμο τον παλιό. Τώρα οι αρχισιωνιστές, αρχιμασόνοι, πλουτοκράτες και του Μαύρου Οίκου οι θεοκράτες έχουν στα χέρια τους δυνάμεις φοβερές , για να καταστρέψουν τη Γη πολλές φορές.

Βλέπω τους διεθνείς μακελάρηδες του σιωνοφασισμού να μπήγουν τα μαχαίρια βαθιά στο κορμί του Ελληνισμού μαζί με τους μισέλληνες 5ο φαλαγγίτες του εσωτερικού. Διαμελίζουν Ελλάδα και Κύπρο στα ανακτοβούλια τους, γιατί αντιστέκεται στα άνομα και εγκληματικά σχέδια τους.

Βλέπω την Ευρώπη του Διός, στην αγκαλιά του Ασιάτη Οσμάν και του Τσεγκίς Χαν, και τους αφελείς Διογενείς να γίνονται δούλοι βαρβάρων, πιστοί του Μωάμεθ του Πορθητή !!

Βλέπω τον κόσμο να καλπάζει ολοταχώς στην Καταστροφή, δίχως επιστροφή;

Και απορώ! Πως θα ξορκίσουν οι σημερινοί Έλληνες, χωρίς ανδρεία ,φρόνηση και δικαιοσύνη το κακό ; Μόνο με το σταυρό θα νικήσουν το φόβο , την καχυποψία, την Αδικία, την τρομοκρατία και τον ευδαιμονισμό; Οι λαοί ξεσηκωμένοι φωνάζουν ΑΕΕΕΡΑ! στον «Καισαρομεσσία» πλανητάρχη, και στη συνωμοτική μαφία , της «Νέας Ιερουσαλήμ» .

Άρα υπάρχει ελπίς! Ο κόσμος αλλάζει! Φωτίζει η αυγή!

Βλέπω το υπέρλαμπρο Ελληνικό Φως που αναχαράζει κι’ απλώνει στη Γη. Είναι το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα. Η Φλόγα της Αλήθειας, τ’ Ανθρωπισμού της Επιστήμης και του Πολιτισμού. Αυτό που κατέβηκε από τον Όλυμπο στην Ολυμπία και στους Δελφούς, σε πανάρχαιους αραχνιασμένους καιρούς, και μας έβγαλε από την βαρβαρότητα του εξουσιαστού .

Αυτό θα σώσει και πάλι τη Γη απ' την καταστροφή . Θα υπάρξουν όμως Έλληνες εδώ να χειροκροτήσουν αυτήν την αλλαγή ; Η θα είναι διασκορπισμένοι στα τέσσαρα σημεία της Γης;

Έλληνες και Φιλέλληνες Γρηγορείτε! Επαγρυπνείτε! Και χαρείτε ενωμένοι τον Αγώνα και τη Ζωή !

Ο καιρός γαρ εγγύς!!!

[Αυτά είπε ο Αμφικτύων, ο αδελφός του Έλληνα, όταν το πνεύμα του ήλθε στη Γη]

ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΗ

*Αμφικτύων

21 /6/ 2013

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης,

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://www.e-e-e.gr/_amfiktyon/

http://www.achilleous.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου