Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΘΕΝΑΡΑ







Αντισταθείτε σ’ αυτόν που ξεπουλάει τα ιερά και όσια της δικής σου της φυλής , για μια χούφτα δολάρια , για λίγα ευρώ και για την καρέκλα την ψηλή.


Αντισταθείτε σ’ αυτόν που καθημερινά σας λέει ψέμματα χωρίς να κοκκινίζει και σ’ αυτόν που το ψέμμα από την αλήθεια είν’ ανίκανος να ξεχωρίζει .


Αντισταθείτε στην ανατολίτικη κουτοπονηρία στης στέπας τη δεσποτεία στην βαρβαρότητα και βία , στης ερήμου την θεοκρατία, έστω κι’ αν ξεκινάει από τη «πολιτισμένη» μας την Εσπερία.


Αντισταθείτε στης Γηραιάς Αλκιώνος την πικρή «μαρμελάδα», στα χαλασμένα «φαστ – φούντ» των Αμερικανών γελαδάρηδων και στην Τουρκελλάδα των«εκσυγχρονιστών» και θολοκουλτουριάρηδων


Αντισταθείτε στην «παγκοσμιοποίηση» της διαφθοράς και της κλεπτοκρατίας, του διεθνούς εγκλήματος και βίας, του «μεγάλου αδελφού» και της Νατοικής κυριαρχίας.


Αντισταθείτε στα «παπαγαλάκια» και στις «μεγαλοκοκότες» που μας παραμυθιάζουν στα παράθυρα των καναλιών οι κότες, ότι ο κόσμος που ζούμε , δεν είναι τάχα ο πραγματικός, μόνον ο δικός τους είν’ ο εικονικός και αρπαχτικός.


Αντισταθείτε στους εμπόρους ναρκωτικών και στον τοκογλύφο γαμψομύτη , στον μεγάλο τραπεζίτη και στον νενέκο πολιτικό, που τους ρίχνει προστασίας δίχτυ, για να δολοφονούν ομαδικά την κοινωνία , για να πλουτίζει η διεθνής ολιγαρχία.


με αμύθητα πλούτη.


Αντισταθείτε στις πολυεθνικές που πίνουν το αίμα των λαών και βγάζουν νόμους για μας χωρίς εμάς, με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις στο ημίφως της στοάς.


Αντισταθείτε στο ανακάτεμα λαών , γλωσσών , πολιτισμών, και θρησκειών στην παγκόσμια δικτατορία, που σπρώχνουν τους λαούς στην απόγνωση, στο έγκλημα, στη βία , στην εκμετάλλευση και παρακμή, στη σύγκρουση και στην τρομοκρατία..


Αντισταθείτε στο ξερίζωμα των Αξιών και της Δημοκρατίας που επιβάλλουν στο όνομα «οικονομικών αναπροσαρμογών» στα μέτρα της πλουτοκρατίας και της δήθεν καταπολέμησης της τρομοκρατίας, που οι ίδιοι τροφοδοτούν μετά μανίας.


Αντισταθείτε στην οικονομία της αγοράς, που τον Ανθρωπο δαιμονοποιεί , το χρήμα θεοποιεί προς χάριν του Μαμμωνά .


Αντισταθείτε στις κοσμοπολιτικές θρησκείες , στους «ισμούς» της Νέας Εποχής, που σε βάζουν να πολεμάς και να πεθαίνεις και αυτοί να καλοπερνούν .


Αντισταθείτε σ’ αυτούς που σε κάνουν να σκέφτεσαι με τα πόδια και όχι με την κεφάλα , να χάφτεις τα παχιά, τα κούφια λόγια της εξ-ουσίας, και των κομμάτων τα μεγάλα.


Αντισταθείτε στους σοφόμωρους που πράξη τα λόγια τους δεν κάνουν και τους κολοτούμπες που νυχθημερόν σε παραμυθιάζουν .


Αντισταθείτε στους μεγάλους της εποχής που μεθυσμένοι με το κρασί της εξουσίας , μόνον δεινά φέρνουν στην ετοιμόρροπη πλανηταρχία


Αντισταθείτε στους πολεμοκάπηλους και οπλεμπόρους που σκαρώνουν σχέδια στρατηγικά , που σε στέλνουν στο μέτωπο με θούρια πατριωτικά, ενώ αυτοί σ’ έχουν προδώσει προκαταβολικά, για συμφέροντα εγκληματικά .


Αντισταθείτε και στον Εαυτόν σας και σε μένα ακόμη που σας ιστορώ


Πιστέψτε μόνον στον Ελληνισμό και κάντε πράξη αυτό που είπε ο Σωκράτης :


« Εγώ δεν θα ήθελα και τα δυό.


Αλλά αν ήτο υποχρεωτικό,


είτε να κάνω το κακό ,


ή να υποφέρω από αυτό,


θα προτιμούσα το δεύτερο σαν πιο καλό »


Να ξέρεις ότι η Άγνοια και η Αδικία είναι η ρίζα του κακού και των δεινών σου η αιτία .


Κ. Χ. Κωνσταντινίδης


Υποστράτηγος ε. α


22– 11 –2002


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου