Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ....

 ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..




Προδοσία είναι να  ΜΗΝ προστατεύεις τη ράτσα σου , την πατρίδα που σε γέννησε και σε ανέθρεψε , αλλά να την εχθρεύεσαι και ν' αδιαφορείς .




Προδοσία είναι να σε πουλάνε σαν σκλάβο και εσύ να μην αντιδράς, να σε χλευάζουν και συ να τους ψηφίζεις και να τους  χειροκροτείς.




Προδοσία είναι να σου παίρνουν τα υπάρχοντα και εσύ να μην αντιστέκεσαι, να σε εξαπατούν επί μισό αιώνα και εσύ να τους πιστεύεις ακόμα, χωρίς να σκέπτεσαι.




Προδοσία είναι να έχεις κοινοβουλευτική ολιγαρχία και οικογενειοκρατία, και εσύ να κραυγάζεις «ζήτω η δημοκρατία».




Προδοσία είναι να σου λένε ότι εχθρός μας είναι η Τουρκία και εκείνοι να στήνουν διακυβερνητικά συμβούλια και να σε ταΐζουν με τουρκικά προϊόντα και «σουλτανικό σανό» από την Τουρκία.




Προδοσία είναι όταν οι δήθεν πατριώτες κάνουν με έργα και με λόγια γενοκτονία και εθνοκτονία, χτυπούν την οικογένεια, την νεολαία , την προγονική παιδεία και ιστορία και συ τους λες «ευχαριστώ σας για την μεγαλοψυχία» .




Προδοσία είναι να παραχωρείς στους ξένους την εθνική σου ανεξαρτησία και κυριαρχία, και να χρεώνεις ακόμη και τους αγέννητους με χρέη που έκαναν οι προηγούμενες γενιές χάριν ευωχίας.




Προδοσία είναι να ψηφίζεις συμμορίες και συντεχνίες και να τις θεωρείς νόμιμα κόμματα που φροντίζουν για το γενικό καλό, ενώ αυτά σπέρνουν διχόνοια ,μίσος και στενεύουν και δαιμονοποιούν την κοινωνία .




Προδοσία είναι να πιστεύεις ότι ζεις σε δημοκρατικό καθεστώς επειδή λες ότι θέλεις-που αυτοί σου βάζουν στο στόμα- και ψηφίζεις εκείνον που αυτοί θα σου υποδείξουν με τα ΜΜΕ άπαξ ανά 4ετίαν .




Προδοσία είναι και η αλλαγή του νοήματος των λέξεων για να σε εξαπατούν και να σε κλέβουν με ευκολία .




Προδοσία είναι να μένει η ύβρις και το έγκλημα ατιμώρητα και οι εγκληματίες να παριστάνουν τον άγιο και τον σωτήρα της αποικίας.




Προδοσία είναι να τελείς υπό Κατοχήν του 4ου Ράιχ και συ να μην γνωρίζεις τον ‘γκαουλάιτερ’ και την «κομαντατούρα»




Προδοσία είναι η κοινωνία να γίνεται στάνη , οι ολίγοι κακούργοι να οδηγούν τους πολλούς στο σφαγείο και ο λαός να βελάζει αθώα και ανύποπτα μπεεε!




Προδοσία είναι όταν «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει» στην Πλατεία Συντάγματος εις υγείαν τα κορόιδα και εμείς παριστάνουμε τους αγανακτισμένους στον καναπέ.




Προδοσία είναι όταν δεν συλλαμβάνουν οι δικαστές τις εγκληματικές πολιτικές ορδές και τις λοιπές συμμορίες , αλλά τις αφήνουν ελεύθερες να κακουργούν σε βάρος της κοινωνίας.




Προδοσία είναι όταν κάποιος που χρωστάει (3.000) Ε πάει φυλακή σαν φοροφυγάς, ενώ αυτός που αρπάζει εκατομμύρια τη γλυτώνει λόγω «πολιτικής ευθύνης» και ασυλίας , ή με πτώχευση και «χρεοκοπία» της εταιρείας.




Προδοσία είναι όταν ο νόμος δεν συλλαμβάνει τους κλέφτες, ψεύτες, απατεώνες, λωποδύτες και παπατζήδες της Πλατείας Συντάγματος, παρά μόνον της οδού Αθηνάς .




Προδοσία είναι όταν οι νόμοι ξεντώνουν και προσαρμόζονται σαν λάστιχο στα μέτρα του κάθε απατεώνα της Πολιτικής και της Αγοράς.




Προδοσία είναι όταν οι ανάξιοι και φαύλοι άρχουν και ο ενάρετοι και κάλλιστοι υπακούουν απαθώς.




Προδοσία είναι όταν κάποιος αδικεί και είναι σίγουρος ότι θα διαφεύγει του νόμου και της τιμωρίας διαρκώς.




Προδοσία είναι όταν δεν παίρνουμε εκδίκηση για τους αδικουμένους, αλλά τους εγκαταλείπουμε στην μήνη των αδικούντων βιαστών .




Προδοσία είναι όταν οι αξιωματούχοι γίνονται υπηρέτες του εγκλήματος και μένουν ατιμώρητοι .




Προδοσία είναι όταν ο ηγέτης οδηγεί το υποκείμενον του στην ήττα και καταστροφή, είτε εσκεμμένα, ή από άγνοια.




Προδοσία είναι όταν το λίγο κακό δεν το προλάβουμε εν τη γενέσει του , αλλά το αφήσουμε να γίνει πυρκαγιά .




Προδοσία είναι όταν προσβάλλεις την αλήθεια , την δικαιοσύνη και την ανδρεία, διότι τότε επικρατούν οι ψεύτες , οι άδικοι και οι τραμπούκοι.




Προδοσία είναι να θεωρείς Έλληνα κάποιον κακούργο και τον ενάρετο ξένο να τον θεωρείς εχθρόν.




Προδοσία είναι να δέχεσαι χωρίς αντίσταση ή και να υποθάλπεις την εισβολή, κατοχή και δημογραφική αλλοίωση της χώρας σου από κύματα λαθρομεταναστών.




Προδοσία είναι όταν οι επιστήμονες αποχωρίσθηκαν από τη δικαιοσύνη και τις άλλες αρετές και έγιναν πανούργοι και την σοφία τους την έθεσαν στην διάθεση του κακού.




Προδοσία είναι όταν η οικουμένη κυβερνάται από τη μαφία της Αγοράς (Ρότσιλδ με 250 υπαρχηγούς και 147 πολυεθνικά μαγαζιά) ,έχοντας τους πολιτικούς των κρατών του ΟΗΕ «υπαλλήλους» της.




Προδοσία μέγιστη είναι όταν παραβιάζεις τις αρχές σου , τη συνείδηση σου και άλλα λες και άλλα κάνεις λόγω δολιότητας , πανουργίας και ωφελιμισμού.




Προδοσία της ζωής είναι να είσαι καρκινοπαθής –όπως ο γράφων-και να μην χαίρεσαι το σημερινό ηλιόλουστο πρωινό για ένα περίπατο στο πάρκο ή στη θάλασσα.



*Αμφικτύων


17/4/2012,


*Αμφικτύων είναι ο υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης, Συγγραφεύς-Ποιητής

μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

http://amphiktyon.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου